Johanna & Sofia

Jag skriver i efterhand. Då vi är fruktansvärt dåliga på att uppdatera. En av anledningarna är att vi inte fotar någonting. Vi glömmer våra kameror hela tiden. I förra veckan landade Johanna & Sofia utanför Paris och tog bussen in. De bodde på ett litet hotell nära C. De åt picknick framför Eiffeltornet, inspekterade stadens H&M, gick på något museum eller två och på kvällarna gick de ut med oss. 

På torsdagen åt vi middag i Cs studio, svampsoppa med brytbröd och billigt men gott vin till det. Vi tog sen metron till arrondissement två för att gå på Social Club. Teenage Bad Girl som var en av kvällens DJs var sjukt tight.

Fredagskvällen spenderade vi hos David som hade klassfest. Han delar en lägenhet med en amerikansk kille på boulevard Saint-Germain. Vi minglade runt och pratade med människor från hela världen innan vi tog sista metron hem.

Dagen efter mötte vi upp för att besöka les grands magasins och Marc Jacobs. Vädret var härligt så vi åt lunch i Buttes Chaumont, en park som ligger i nordöstra Paris. På kvällen åt vi crêpes i Butte-aux-Cailles, drack mojitos vid Place de la Bastille och sen tog vi metron till Fleche d'Or. En lite ruffigare klubb som ligger i 20:e. Musiken var fruktansvärt dålig men vi träffade några trevliga fransmän och en amerikan med balla jobb. Vi tog faktiskt bussen hem innan DJ Feadz drog igång så vi bör väl kanske ge stället en ny chans. Johanna och Sofia hämtade i princip bara upp sina grejer på hotellet och åkte direkt till flygplatsen.

A


Respons

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback