Det blev inga flörtkulor för min del.


image624

Jag kände för att pyssla lite idag efter samhällskunskapsprovet, så jag fixade ihop de här små örhängena.

Förövrigt så håller jag på att leta kamera nu. Jag fyller ju år snart, och skulle vilja ha en liten nätt kamera att ta med ut på nätterna. Har min EOS för lite finare kort, men han är för stor för att rymmas i mina små väskor.

C


Boende

image618image619
image620
image621
image622
Vi har verkligen ingenting emot att bo på 15 kvadrat. 15 kvadrat med loft. 15 kvadrat otroligt centralt. 15 kvadrat med fransk balkong. 15 kvadrat som ligger på gatan med stans charmigaste namn: Rue du Croissant. 15 kvadrat pure charmcharm.

A


Den ska sova under min säng.


En vacker dag ska jag skaffa en liten vildsvinsbebis.
Hippy ska den heta, och jag ska gå runt med den i ett rosa koppel.
När det regnar och är kallt ska Hippy ha ett regntäcke i guld.
På samhällskunskapslektionerna ska Hippy ligga vid mina fötter och morra åt min lärare Per. Hippy kommer att vara väldigt väldresserad, och när jag ger honom rätt signal kommer han att springa fram och bita Per i foten.

C

Charmiga Kd

image617
Det har inte gått bra för Kristdemokraterna på sistone. Opinionssiffrorna har rasat. Och leden verkar inte heller samlade. Deras senaste förslag tycker jag personligen är vettigt. Det går helt enkelt ut på att föräldradagarna som man som förälder får inte fryses in när barnet fyller åtta år, istället ska man kunna använda dem även när livet är tonåring.

Även om man som ung inte längre är hjälplös så är det otroligt viktigt att få stöd och närhet. För föräldrar som har barn som mår otroligt dåligt skulle det här förslaget underlätta. Att själv behöva sjukskriva sig eller ta ledigt är långt ifrån optimalt. 

A

Jag vill inte bli prickig i ansiktet.



Jag är inte döende, men ska ändå äta medicin. Var på apoteket idag och hämtade ut den. På bruksanvisningen står det att biverkningar kan vara viktökning, huvudvärk, acne, håravfall, nedstämdhet, påverkan av leverfunktionen etc.

Det kändes ju kanske inte alldeles fantastiskt roligt...

C

Hoppsan

image616
Jag hade tänkt att kategorisera samtliga av mina blogginlägg, då jag har varit slö med det på senaste tiden. Problemet är bara att när man gör det så måste inläggen uppdateras. I nio fall av tio stannar de kvar, men som ni ser så har två stycken rymt. Så om ni undrar har jag inte varit bortrest och gräset är inte grönt i Värmland! Jag väntar på support från webblogg.se om inte ni kan hjälpa mig förstås?

A

Familjedagar

Nu är jag hemma igen efter att ha lekt perfekta familjen i nära en vecka. På vårt torp fotograferade jag en svalunge och paddor, tiggde el från grannen, läste ut kära Harry P och besökte Hällefors Designmuseum. I Göteborg strosade vi runt, besökte pappas sköna kompis, kikade på blommor, var på the Rolling Stones och shoppade. Mer eller mindre perfekta dagar helt enkelt. image323

24 Hour Party People

image599
24 Hour Party People, en riktigt ball och sevärd film! 
 


Vodka & Caviar

image614
Nu vill jag bara bli bjuden på en schysst hemmafest så jag och C kan ha våra ryssinspirerade outfits!

På bilden ser ni OPIs Vodka & Caviar. En klassisk klarröd nyans (bilden visar inte riktigt rätt nyans, den är mindre orange) som jag är otroligt förtjust i!

A

THE MYSTERIOUS MUU..

..and the dance they do.






A&C

Tröst

image612
Min Sopranos-box har jag kollat klart på för längesen, Gossip Girl är slut för säsongen, Mia och Klara håller på att spela in nya avsnitt, vad tar man sig till då? Man ersätter så klart! Just nu laddar jag hem Cashmere Mafia med Lucy Liu, Frances O'Connor och Miranda Otto.

A

Bröllop


En dag så kanske jag och C gifter oss, ja alltså inte med varandra men vi kanske slår till på ett dubbelbröllop. Riktigt pråligt och hela tiden på gränsen till smaklöst. En viktig fråga som Mia och Klara tar upp i det här klippet är vem som ska föreviga bröllopet. De flesta skulle välja mellan ett gäng halvtaskiga fotografer. Trist och förutsägbart. Jag tror istället på att ha en ung och sargad själ till konstnär som målar förjävla abstrakt. Dock otroligt KÄNSLOMÄSSIGT. Eller så slår man på riktigt stort och låter någon Pollock-influerad stå och skvätta färg så det står härliga till!  

A 

Rutiga bordsdukar är ganska populära.

Idag satt jag barnvakt åt Felicia 7 år och Klara & Bella 5 år.
Vi ritade som vanligt och då gjorde jag ett litet kök i brist på fantasi.

image609

Det roliga var, att när vi hade ritat färdigt, så kommer Felicia fram och ger mig den här:

image611

Hur charmigt som helst!

C

Men C?

image610
Vad säger du C ska vi inte ta och beställa lite gel-eyeliners från M*A*D Minerals Makeup så har vi iaf ett paket att vänta på i misären?

Bilden stal jag förövrigt från deras hemsida.

Om det bara ville sluta vara november.

Just nu känns ändå Sverige som ett riktigt u-land. Värre än Trieste... 

image601

image602

image603

image604

image605

Vilken misär. De här bilderna får mig att tänka på den scen i filmen Eurotrip när de kommer till Bratislava och en hund sitter med en avbiten hand i munnen... 

image608
Är det konstigt att man längtar sig bort från Norden?
 

C

Hamstern

Jag hamstrar och sparar. Bilder, låtar, bloggar, artiklar, videos. Oändligt mycket grejer lagras på min lilla söta stationära dator. Saker som känns som om de vore bra att ha. Någon gång. Kanske.

Min bror var likadan när han var fem. Stoppade på sig allt han hittade. Mamma fick alltid känna i hans fickor innan hon slängde in något i tvättmaskinen. Var det inte skruvar så var det en fin sten eller ja, kanske en ful sten. Muttrar var också poppis och pinnar. De kunde ju faktiskt vara bra att ha. 

Men nu är det dags gott folk! En rensning bland Favoriter, så kan jag visa lite av de riktigt sköna grejerna och bottenskrapet.



image592
Egentligen borde jag gråta över hur genomkommersialiserad jag är som garvar åt en kille som förnumstigt säger att det finns ett märke som heter Lee. 

100 parfumer en parfumista bör ha sniffat på hittar du hos 
Now Smell This - A Blog About Perfume

image593
 Google Bildsökning på Nan Goldins bilder.


Värnar man otroligt mycket om sitt privatliv lägger man inte upp det på internet. Det är naivt. Fruktansvärt naivt. Engla's Showroom stannar alltså inte kvar bland mina favoriter. Jag förstår egentligen inte varför hon ens hamnade där. Men som sagt jag hamstrar.



En recension av Oivvio Polites bok White Like Me. Polite diskuterar rasbegreppet, konstaterar att alla är rasister och berättar hur han som son till en afroamerikansk pappa och svensk mamma kan digga vit maktmusik.

image600
Larry Tees MySpace där ni hittar riktigt sköna Licky i spellistan.


Resfebers härliga satsning Top Secret Hotels, lyxiga hotell till rabatterade priser. 



 
Tyska Tiefschwarz och scener ur Paris Is Burning, en helt fantastisk kombination.


Konsten att skapa sig ett värdigt liv på Stureplan efter 30 - Rappt, koncist och oftast riktigt roligt!


A

Vill du gifta dig med mig Steven Meisel?

image598
Den här bilden är så fantastisk att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag tänker på övernaturliga väsen och förtrollade skogar. Det var längesen jag blev så här imponerad av en kampanjbild.

A

Vi kan alla behöva lite sublimering ibland.

Idag har jag väl inte varit på topp. Blev ganska ledsen på eftermiddagen och det höll i sig när jag kom hem. Då gjorde jag det enda rätta att göra när man mår dåligt. Jag bakade söta muffins och bjöd min familj! Mamma hade inte heller haft någon bra dag, så hon blev extra glad!

image595

image596

image597

Här är receptet jag använde!


Ingredienser:

125 g smör
4 dl vetemjöl (gärna sånt som gör det man bakar extra fluffigt!)
2 dl havregryn
2 dl strösocker
2 tsk bakpulver
1 krm salt
3 ägg
2 dl lättfil
4 dl hallon som du plockar direkt ur frysdisken!


Gör så här:

♥ Värm ugnen till 225oC.

♥ Smält smöret och låt det svalna lite.

♥ Blanda mjöl, havregryn, socker, bakpulver och salt i en liten bunke.

♥ Vispa ihop äggen med det smälta smöret och filen i en lite större bunke.

♥ Blanda ner de torra ingredienserna i den större bunken.

♥ Lägg en klick smet i något av hålen på muffinsformen eller i en liten söt pappersform. Strö i några hallon, lägg ett till lager och toppa med lite fler hallon. Hallonen är det godaste, så var inte snål!  

♥ Grädda mitt i ugnen 20 minuter.

♥ Låt svalna något, ät en själv för att kolla att de inte är giftiga. Bjud alla som vill ha och ta då en till som du äter officiellt. Sen kan du ta ännu en till så att de som blir kvar får plats i påsen. Eller så äter du bara en enda och slipper dåligt samvete. Eller så äter du upp allihopa och får ont i magen men blir nöjd som en mätt hamster. 
Här kan jag inte hjälpa dig, du får helt enkelt lyssna på dina inre röster eller din teraput.

C 


Om jag blir hemmafru ska jag ge ut en bok om cupcakes.


image591

Den ska heta Carolines Coola Cupcakes, kanske.
Eller inte. Vi får se.

C

När livet står stilla och tiden tickar.




Jag såg Keira Knightleys nya film idag, Atonement.
Den här bilden på henne är smått fantastisk, och tänk om man hade en så vacker klänning till studentbalen!Filmen var i övrigt helt okej. Ingenting storartat, men inte heller dåligt. Lagom för en onsdagskväll, kanske.


James McAvoy var med. Tycker om honom sen jag såg The last king of Scotland.

Men nu börjar jag bli lite less på alla dessa olycklig-kärlek-i-och-med-krig-filmer som jag har sett på senaste tiden. Har blivit lite för mycket av det annars ganska goda.  Därför ska jag se en Charlie Chaplin-film ikväll innan jag går och lägger mig.

Men oh! Just det. Jag måste bara få rekomendera filmen Bonnie and Clyde som jag såg för några dagar sedan. Det var en riktigt bra film, trots Warren Beattys ofta ganska enformiga skådespeleri.




XOXO C

Anne Hathaway


 image590
När jag ser Anne Hathaway tänker jag oftast på en hög kanin.

A

Reträtt

image587
Jag har varit sjuk i helgen. Haft jättehög feber och inte gjort så mycket alls. I söndags föll den dock drastiskt och jag var barnvakt hela dagen. Det var väl kanske inte årets drag. Men vi tittade i alla fall på Spirited Away och jag fick svara på frågor om hur Hako kunde vara en vattenande fast han såg ut som en pojke och om han hade några föräldrar. Innan läggdags läste vi om dinosaurier och en stenåldersby i Danmark.

Imorse så såg jag förjävlig ut men jag kände mig ganska bra. Feberfri och pigg i huvudet. Jag hade fel. Jättefel. Efter första lektionen fick jag smyga mig hem. Sen sov jag i fem timmar som en slagen oxe.

A

Jag tänker på våren och Paris.




paris23.JPG
(Bild från the cherry blossom girl)

image586
Bild från i somras i Paris.

C

Åh!

image585

Min farmor och jag var ute och shoppade tillsammans i Uppsala igår. Vi kom in i en butik som sålde produkter med rosvatten och glycerin. Hon berättade att hennes farmor brukade använda det - på 1800-talet. Sen gav hon mig den här lilla body lotionen. Den doftar verkligen rosor.


C

Det är nog den långa halsen som gör det.




Jag tycker att de här bilderna på Keira Knightley är ganska coola. Ögonsminkningen är fin. Emellertid kan jag inte undgå att se likheterna mellan henne och en struts!



Det var väl allt jag hade att säga, eh.. ja..

C

Paketöppning

image583
image584
Jossan får alltså ett charmigt set i svart och guld!

A

Paket

image581
image582
Vi är bjudna på Jossans 19 årsfest ikväll. Tyvärr är jag fortfarande sjuk så C får hålla ställningarna ensam! Jag tycker att paketet är jättefint, vi pysslade ihop det på lovet. Det är C som har gjort alla fina detaljer! Vad som är i får ni se när festen har börjat :)

A


Feber

image580
38,2 grader. En fredagskväll. Roligare saker har jag varit med om. Det är tur att jag har Sopranos. En serie ni definitivt borde kika på!

Andra tv-serier som jag kan rekommendera är Six Feet Under, Kvarteret Skatan, Skins, Little Britain och Curry Nam Nam.

A


Slick

Innan jullovet så påstod vi att vi skulle ut och dricka mjölkdrinkar och ha lika balla lösögonfransar som Alec Baldwin. Det blev inte så. Istället drack vi en liter vin var och kvällen blev kaotisk. Dock var förfesten supertrevlig!
image572
C hoppar!
image579
Å :)
image573
E är laddad och på ingång!
image578
Skärpan saknas men atmosfären lyser igenom iallafall!
image575
Kvinnorna med fantastiska svall!
image576
PromProm & AnnaB

A


Den är glansig och rätt söt.

image571

Jag hittade den här klänningen på rea! Anna köpte en likadan i grönt.
Vi ska bära dem med ridstövlar och pälsmössor. Ryskt tema.

C. Lenin


Innan jag somnar brukar jag skriva dagbok.


Jag har aldrig haft särskilt svårt att ställa om dygnsrytmen efter lov och liknande, förutom den här gången. Jag har haft skitsvårt att somna på nätterna den här veckan, och varit som en död fjällämmel på mornarna.

Förövrigt så avskyr jag  "roliga bilder på söta djur", men jag brukar göra undantag för min käre katt Percy. (Numera heter han dock Percy Jinx, för att pappa ska kunna kalla honom Mr Jinx, som i Meet the parents...)

image570

Pappar hotar även med att dressera honom till att han kunna bära fram ringen när Helen gifter sig.
Hur som helst så är Percy min förebild när det kommer till sömn. Han sover när som helst och var som helst, och det ser alltid förjäkla varmt och mysigt ut när han ligger och trynar.

C

21 minuter

Internet är bekvämt. 21 minuter, Gossip Girl är här!

A

Giftermål

image568
En dag ska man kanske kläcka ur sig den stora frågan och förhoppningsvis få ett tillfredsställande svar. Jag menar ställer man sig på knä, har fixat en ring då antar jag att man lite kallt räknar med ett ja. Det finns dock ett listigt knep som Linné använde sig av, nämligen att fria iförd samedräkt! Han fick ett ja, dock med några ganska stora men, jag antar att han var rätt nöjd ändå. Skogssame eller fjällsame är kanske egentligen den största frågan utav alla!

A 


Kvittot

image567
Jag är förfärligt dålig på att hålla snyggt omkring mig. Mitt rum är för det mesta riktigt vidrigt. Igår hittade jag ett kvitto från juni 2006. Dock inte vilket kvitto som helst:

När vi var 17 åkte jag, C och Sofia till Roskilde. Efter att ha rest i ungefär 12 timmar kom vi fram till den lilla staden. I Roskilde hittade vi Fötex. Fötex är en matvarubutik, varav 25% av butiken bestod av dryck. Av alla dess slag. Det känns kliché men världen blev ett halvtaskigt filmmanus. Jag och C skrek rätt ut, kastade oss i varandras armar och grät nästintill av lycka. Att det sen var för varmt för att dricka alkoholläsk ser jag som en petitess.

A


Någon gång i min ungdom vill jag tågluffa.

Det verkar så charmigt.



C

Vi kommer att dricka champagne redan på förmiddagen.


På studenten måste man ju självklart ha en väldigt fin vit klänning.
Jag tycker att den här bomullsklänningen från Odd Molly  är söt.



Den finns att köpa här om man vill.

C

Skolmaten


image566
Ååå vad jag har saknat skolmaten...

A

På onsdag ska jag gå till skolan och komma i tid.


Nu drar sista terminen på gymnasiet igång. I juni tar jag och A studenten tillsammans med vår klass. Det kommer att stå Nv3I på våra skyltar. I:et betyder att vi har internationell inriktning på vår naturlinje. Till skillnad från så många andra blivande studenter har jag och A  planer inför hösten. Det känns skönt att kunna svara när släkten, mina föräldrars bekanta eller andra präktiga och duktiga människor frågar vad man ska göra efter gymnasiet. Mitt svar är alltid "I höst ska jag plugga franska i Paris".

Precis som Strindberg kommer vi alltså bosätta oss en stund i Paris. Vi kommer att bo i en etta i något område som våra franska vänner förmodligen skulle rynka på näsan åt, äta soppa 7 dagar i veckan på potatis och morötter, dricka vin för 1.50 euro, plugga franska på dagarna, dansa på nätterna och när vi åker hem på morgonen efter en natt i höga klackar kommer någon av oss att utbrista "I want a cheeseburger, a cigarette and a glass of water", med en charmig fransk brytning. Paris är mina drömmars stad.


image565

C

Afternoon Tea

image564
Idag åt vi scones och drack te på engelskt vis, jättemysigt naturligtvis!

A

Innan snön smälter börjar blommorna växa.


image563


C

Bling

image559
Mina nya bekantskaper är redan en stor hit! Dock är de inte så smutsigt sönderpartade som de ser ut, det är faktiskt ljuset som gör det.

A

Nagellack

image558
Jag vill ha nya lyxiga nagellack nu!

A

Nya höjder.

image557

Det är svårt att hitta skor med riktigt höga klackar i rimliga prisklasser tycker jag. Dessa är väl ungefär 11 cm, vilket är en helt okej höjd. Jag köpte dem på 50% rea, så jag sparade lite slantar på det.

C


Gossip Girl

I am hooked.
Gossip Girl är i stort sett precis som OC! Samma karaktärer fast nya fräsha skådelspelare och nya miljöer. Enda skillnaden är väl i princip att man har slagit ihop Seth och Ryan till en person.
GG är ett perfekt tidsfördriv mina damer och herrar.



C


En skön bar

Ikväll ska jag och C springa till en mysig bar hänga med några vänner och kanske ta ett glas vin. Förövrigt ska jag ha mina nya skor, de är höga och sanslösa!

[18:52:13] C skriver: dom skulle kanske ut
[18:52:17] A skriver: VADÅ KANSKE
[18:52:22] C skriver: :D
[18:52:23] A skriver: DE ÄR ÖLDJUR
[18:52:27] C skriver: :D:D
[18:52:28] A skriver: OCH TÖRSTIGA SÅ HÄR DAGS!
[18:52:32] C skriver: :D:D:D

 
Om jag fick önska en låt ikväll så skulle det vara Hanayo - Joe Le Taxi (Larry Tee Remix). På youtube finns bara Hanayos version så ni får väl försöka hitta den på annat håll, fin är den i alla fall.

A

2007 var moleskines år...

...men nu är det nya tider. 2008 är året då jag ska ha en Ordning&Reda kalender.
Närmare bestämt den här:

image555
Alldeles enkel och svart.

image556
Med en enkel, ren och vit veckoöversikt.

Varje gång någon frågar mig om minsta lilla detalj i mina planer för dagen kommer jag att spela viktig person, fiska upp den här kalendern, slå upp den med omsorg och sedan säga "Nu ska vi seeeee..." medan jag drar med fingret i den och låtsas ha hur mycket som helst inplanerat.

C

Mer spets

image554
Precis som C handlade jag ett set  och ett charmigt strumpeband idag. BHn har bedårande detaljer och sitter perfekt!

A

NYÅR 07

Det var tänkt att vi skulle ha åkt upp till Sälen över nyår och firat med ett gäng från Stockholm, men planerna ställdes tyvärr in och vi stannade hemma. Det blev fint det med!

image543

image544
Vi lagade mat tillsammans hemma hos Hedvig...

image545
...och hon hade dukat jättefint!

image546
:)

image547
Vi körde hockeystilen!
image548
Vi var vanliga också!

image549
Jossan och A tyckte om Glassgubben.

image552
Shake that underkjol for me!

Vi drack massor av Asti, sen åkte vi ner till en privat fest på stan där vi skålade i champagne vid 12 slaget. Efter det gick vi ut och dansade och sen hamnade vi på samma efterfest som Alexander Skarsgård. Haha, det var ganska komiskt egentligen. Han var helt borta och stod i ett hörn och försökte röra sig till musiken medan en tjej som var 10 år yngre än han själv stod och klängde hoppfullt på honom. Jag undrar om hon fick hem honom, det vore inte helt osannolikt med tanke på hur ihärdigt hon jobbade på där.

Det var ett okej slut på ett väldigt väldigt bra år!

C


Spets & Skinn

Idag var jag och A ute på stan och letade efter fina klänningar att ha
de nätter vi är ute och dricker vin och dansar istället för att sova som snälla flickor.
Vi kallade jakten för Operation Partystass.

På grund av det förskräckliga klädutbudet här i vår glädjelösa stad köpte vi
underkläder med spetsar för att pigga upp tillvaron lite.

image539
Här ligger ett litet set jag köpte, tillsammans med tofflor som jag fick i julklapp. Jag tyckte att det var sött ihop!

image540
Vi köpte ett varsitt strumpeband...


image542
Jag fick även hem min lilla
skinnväska som jag beställde med rabattkod från Branten i mellandagarna!


Nöjd som ett murmeldjur är vad jag är just nu.
C

2 0 0 7

Jag tror aldrig att jag har varit så packad, så olyckligt kär och pussat så många pojkar som under det här året. 
 
Årets rörelse: Maffian
- Organiserad brottslighet med klass.
image528
Årets skönaste jobb: Porrfilmsdistributör
- Lusten är evig.

Årets religion: Allan
- Allan tillfredställer samtliga behov, då Allan är större.

Årets man: Vito Corleone
- the Don.

Årets mest minnesvärda: Paris med C
- Valnötsbrödet. Vin à 15 kr. Mitt livs kärlek. Trasiga fötter. Orgie. Champagne. Vackra franska pojkar. Skumma kvarter. Tuilerierna. Ramlandes hem i gryningsljuset. Cigaretter.
image536
Årets kvinna: Klimts Judith
- Förförisk och stark.
image532
Årets kontakt med ordningsmakten: Razzia i Berlin
- Good cop & bad cop.

Årets kris: Praktdumpningen
- Jag har lekt. Sen träffade jag O och kände att goddamn jag försöker, jag försöker vara seriös och lägger det här på en högre nivå. Jag blev jättedumpad och jag var sjukt förälskad. Jag grät, åt och festade ihjäl mig.

Årets värsta fylla: Onsdag på Goya
- Förödande trevlig förfest slutade med hjärnskakning, spyor, skadad armbåge och borttappat VISA. Jag var ett vrak i 48 timmar. 

Årets klubbigaste stad: Berlin
- Ballare klubblokaler får du leta efter, länge.
image537
Årets folkslag
: Judar & Gypsies
- Jag och C ser dem överallt, gör ni?

Årets sjukaste: Italien
- Slovenska italienare. Sova med katt. Slovensk mat. Billig sprit. Billig öl. Billigt vin. Kommunistisk kvartersfest.120 på en smal serpentinväg. Glass. Latino lover. Fruktansvärt full. Praktik. "Sevärdheter". Regn. Bad. Pizza. Kalla marmorgolv.
image535
Årets person: Caroline
- Drömmar & visioner. Målmedvetenhet. Skarpt intellekt och en fantastisk vän.

image538


A

Mitt hjärta brister

image526
Även Frankrike och Tyskland har nu infört rökförbud på caféer, restauranger och klubbar. Att införa förbudet på ställen där folk äter har jag ingenting emot, det tycker jag är skönt. Att däremot förbjuda rökning på nattklubbar är jättesorgligt. Det finns inget så skönt som att komma in på en rökig klubb och dansa järnet.

På bilden klubbar C och Diddi på Cookies i Berlin!

A

En försenad 'God Jul'

Nu har vi varit väldigt dåliga på att uppdatera.
Förlåt.
Det finns inga ursäkter.

God Jul i efterskott allihopa, hoppas att ni så på Karl Bertil.

image516
Här är vår danska utställningsgran Kingston III

image517
Percy i sitt esse.

image518
Helen tar klimathotet på allvar, hon rensade bort all tejp från presentpapprena.

image519
Mormor och morfar öppnar morfars present från mig och Helen. En fin bild tycker jag!

image520image521

image522
Min goda vegetariska jultallrik! (Om man räknar bort fisk, vilket jag faktiskt äter..)

image523

image524

image525
Jag hade min fina julrosett!


C