Golddigger.

Social Club som vanligt i torsdags. Åkte dit i en varm schtekig bil tillsammans med musikproducenten Mikael och hans sjönsjungande vän. Musiken var inte lika bra som den brukar, men vi dansade en stund och det dröjde inte länge innan vi blev uppfångade av ett gäng franska brats som hette typ Francois och liknande. (Hur ska man komma ihåg egentligen?) Efter några drinkar kände vi att det var dags att åka hem, och satte oss som vanligt på N22an som tar oss ända till Rue de Tolbiac.

På fredagen var vi sanslöst trötta och helt opeppa på att gå ut, men vi ryckte oss ändå i kragen och åkte bort till Showcase som ligger under en bro nära Champan. Det var med stor ovilja vi räckte fram våra 10 euros sedlar i entrén, och vi konstaterade snabbt att det inte var någon vidare stämning. Lokalen var sjukt cool, och på väggarna var det en videoshow som hade kunnat visats i Montmartre. Efter en stunds dansande gav vi upp och ställde oss och såg uttråkade ut. Efter 5 minuter kommer det fram en fransman med overkligt blåa ögon och glugg och frågar oss om vi vill följa med honom och hans vän till klubben Chacha, som är relativt nyöppnad och omåttligt populär. Judarna i oss protesterade vilt, och jag muttrar "Hur mycket tar de i inträde där då?" Fransmannen säger "Money is not a problem..."

Chacha var som ett stort vardagsrum och hela atmosfären var som på en grym hemmafest. Vi dansade länge och när de spelade Golddigger kände jag och A samförstånd. När klockan närmade sig 5 beslutade vi oss för att följa med hem på efterfest i fransmannen Juliens lägenhet på Rue de Rivoli. Vi kommer definitivt att hålla kontakten med våra nya vänner...

Nu ska vi ha pannkakskväll hemma hos A i hennes muskök!

C

Respons

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback