Hur är läget?

Tänkte ge en liten lägesrapport om vad som händer just nu.

Jag jobbar fortfarande på Sandvik, har en vecka kvar och slappar sönder totalt på mitt kvava kontor. Nästa sommar ska jag hitta någonting trevligare att pyssla med, helt klart. Spelar ingen roll om jag tjänar lite mindre.

Förra veckan var jag ledig från jobbet, då hann jag med några roliga små utflykter. Besökte släkten i Stockholms skärgård, kusinerna vid Mälarens strand i Uppsala, några lata dagar ute till havs i stugan och en solig road trip med A och Hedvig till A's sommarplace Silläng.

Vår kära vän Sofia har kommit hem från Japan och det känns toppen! I helgen åker vi två till Stockholm för att njuta av sommaren och livet, äta glass och bara vara. Det lär bli fint, bara jag lyckas komma på vad jag ska packa med mig för kläder...

Om två veckor åker jag ner till Paris med min mamma för att leta boende till hösten. Det blir nog rätt hektiskt om jag känner min mamma rätt, men jag hoppas att vi ska hinna njuta lite och inte bara springa runt och kika på små studios.

Den 26/8 tar jag och A flyget från Arlanda ner till Paris, och terminen börjar den 2/9. Jag har extremt blandade känslor inför det datumet och den här hösten, men känner jag mig själv och A rätt så vet jag att allting kommer att lösa sig och att vi får det jäkligt roligt. Jag menar, man köper ju för tusan en flaska vin för 15 spänn där nere!

C


Respons

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback