Underbara stad!

image480
Okej jag vet att jag skulle ha sökt jobb idag. Jag har peppat mentalt, förberett mig. Problemet är bara att jag får sån ångest, jag minns timmarna där förut och jag vill verkligen inte tillbaka. Så jag fegade ur och frågade om en flygstol i julklapp istället. Mamma skulle rådslå med pappa, och jag har faktiskt inget vettigt att önska mig så det borde inte vara ett problem. Om inte annat får jag väl pallra mig dit imorgon. 
 
Men det var faktiskt inte det jag skulle berätta om utan det var Les Printemps. Varuhuset har nu inför jul nordiskt tema, det är så charmigt att man nästan smäller av!  Man kan köpa föremål gjorda av is, skandinavisk design, finsk mat så som älg- och renkött. Det finns en nordisk snack restaurang och svenska kyrkan i Paris kör kommer sjunga skandinaviska julsånger. På taket finns det förövrigt en 150 kvadratmeter stor labyrint med tillhörande igloo.

NKs julskyltning släng er i väggen! Här snackar vi koncept! Förövrigt glömde jag diverse fotoutställningar, träningspass och dylikt.

Affischen är jättecharmig, det är kul att de har använt de norska och danska ö:na så entusiastiskt.
Jag menar vem vill inte vara nördisk.

A

Respons

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback