Vinterlov

image672
Just nu är det vinterlov. Inte mycket till vinter här så att kalla det för sportlov är väl kanske lika bra. Vad gör man medan C springer omkring på 5th Avenue, Ellis Island & Magnolia Bakery då? Vad finns här att göra, egentligen?

Jag sover ganska mycket, senaste två nätterna har jag sovit mellan 9-12 timmar. Inte för att jag är livstrött och deprimerad utan snarare för att jag har utnyttjat dygnet lite väl mycket på senaste tiden. Idag har jag faktiskt övningskört. Mamma var lugn som en fisk i baksätet, tror jag. Jag tittade aldrig i och för sig. Vi åkte tillsammans och handlade, hon, jag och pappa. Han letade sej till kanonbra pris, medan jag smög ner vax och rakhyvlar och mamma sprang efter söta krokusar att ha i fönstret. Jag har även hunnit med att fika hos kusinerna, kikat på deras nya häst, lekt med deras hundar, sprungit på stan med H och kikat på Dirty pretty things. Något späckat schema, men det har varit skönt. Förhoppningsvis blir resterande del av lovet likadant.

Min plan hittills är att sätta upp lite tavlor, vaxa mina ben, följa med mamma till Uppsala tillsammans med H, springa på en nyöppning av en klubb, börja träna, åka till Stockholm med H, titta på massa filmer, söka sommarjobb, gå på bio, med mera.

Jag måste förövrigt köpa senaste nummret av i-D. Stod och fingrade på det när jag var på min love weekend och förstår inte varför jag inte gick till kassan och betalade.

På lördag kommer C tillbaka från det stora äpplet och då är det tänkt att vi ska ut och dansa! Vi får för den delen lite charmigt sällskap.
Jag längtar redan :)
 
A

Respons
Postat av: Josy

Anna, tagga tills på onsdag för då är det fullt ös medvetslös som gäller!

2008-02-25 @ 00:15:55
Postat av: A

Jag taggar Josy, som jag taggar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback